Zeiken met een Hoofdletter

Je hebt mensen die zeiken en je hebt mensen die Zeiken met een hoofdletter. Zeiken over bijvoorbeeld zinsopbouw, “want Kristel, wat heb je toch een kromme zinnen. “Ja heerlijk krom” denk ik dan, ik kan namelijk alles zo weer recht lullen, want dat is mijn talent πŸ™‚ Β dat ik bepaalde woorden met Β een d of een t schrijf en het dan weer niet klopt tja dat kan ik ook niet helpen. Uh iets met KOFSCHIP of was het FOKSCHAAP πŸ˜‰ “Ja, Who cares, really?” Ik had altijd al een hekel aan spelling regels al haalde ik voor mijn spellingstoetsen toch echt negens en tienen, dus ja dat stuk in mijn hersenen zal wel verstoft zijn, shit is dit nou met een D of een T :p

Was het met een D of T

Er zijn zelfs serieus mensen die me opbellen om te zeggen dat ik iets met een D of T had moeten schrijven. Dan denk ik echt “Oh, wauw zeg dat je al die moeite neemt had je niks beters te doen?” Why oh why doe je dat? Echt serieus ik snap dat soort dingen niet. Is het serieus om mij echt te helpen, gaat er iemand dood als ik iets verkeerd schrijf? Uh nee volgens mij niet dus ik zou zeggen maak je druk om belangrijke dingen in het leven en ja echt ik meen het. Dat je bedrijf in de rode cijfers loopt, of je relatie net uit is, of je zelf niet weet wat te schrijven en je me daarom er even op moet wijzen omdat je zoveel tijd over hebt. Allemaal okΓ© hoor, want alles mag er zijn, maar val mij alsjeblieft niet lastig met dit soort onzin ik ben druk met mensen helpen die echt verder willen. Changing lives weet je wel πŸ™‚

Leef je eigen leven

Wat er dan ook als eerste zin in me opkomt als ik dit soort dingen terug krijg is Β “maken jullie nooit fouten, zijn jullie perfect?” Ik mag hopen van niet en als dat wel zo is, tja dan lees mijn blog even over waarom perfect zijn niet nodig is. Waarom altijd zo pietluttig op de ander zijn, zo kritisch of de redder uit willen hangen? Hang al die nutteloze rollen die je speelt maar aan de kapstok. Dat heb ik ook gedaan en dat is bevrijdend dat het is kan ik je wel zeggen. Al hangt de kapstok nu wel vol πŸ˜‰

Zo dat moest ik even kwijt πŸ™‚ Β Ja ik moet mijn hart ook wel eens luchten.

De hele boodschap van mijn verhaal is dan ook leef je eigen leven, bemoei je niet met een ander. Mits diegene erom vraagt natuurlijk πŸ˜‰ en laat iedereen lekker leven en begin met verandering en bekritisering eerst bij jezelf. Vaak vergeten we dat wel eens.

Heb een hele fijne dag zonder gezeik πŸ˜‰

Wat vind jij hier van is het herkenbaar of denk je wat een onzin? Laat het me weten in de comments

 

Share This