,Verscheurt tussen de oude en de nieuwe wereld en verloren raken op je levenspad.

Een brug te ver

Ben jij ook een brug en soms een brug te ver? Een brug van het oude wereld naar het nieuwe wereld en kan jij je draai in deze wereld maar niet vinden? Ben je ook niet van hier maar van daar? Daar in een andere wereld waar licht en liefde rulen? Dan ben ook jij een lichtwerker een lichtbrenger op aarde en help jij ook mee om de vibratie van de aarde te verhogen om herstel te bewerkstelligen?

“You are one of us” werd mij laatst verteld in een reading. Het voelde bekend en ergens ook beangstigend, want ja wat moet ik dan precies doen vanuit de kosmos en hoe kan ik mijn taak (die soms heel zwaar kan voelen) op aarde zo goed mogelijk uitvoeren? Dat zijn vragen die me bezig houden.

Grote vragen, want er hangt veel van af. Ik worstelde met mijzelf en het ondernemerschap omdat ik dacht dat nuchter/aards en spiritueel/zweverig niet gecombineerd konden worden, maar dat kan dus wel. Het hoort bij elkaar als zwart en wit en functioneert niet eens los van elkaar al denken veel mensen van wel šŸ˜‰

Spiritueel of aards?

Ik neem je even mee in hoe ik me als spirituele en aardse ondernemer inzet en deze twee werelden met elkaar verbind en daarmee de brug bouw voor anderen die dat ook willen combineren. Ik zit namelijk in sinds ik geboren ben in de knoop met het volgende: “Hoe kan ik het aardse omarmen en het spirituele toelaten en deze 2 mixen”? want ik ben het allebei en het een kan niet zonder het ander.

Het spirituele heb ik vaak verloochent omdat het raar was en zweverig, maar in feite als je het spirituele afsnijdt, snijd je een deel van de energie in jezelf af, want jij bent deel van het geheel. Jij hebt je wortels diep in Moeder Aarde en je voelsprieten hoog ingeplugd in het Universum.

Tenminste dat is wel hoe het voor jou kan en mag voelen als je volledig verbonden bent met alles. Dat is hoe je echt kan leven, hoe jij ook voluit kan leven vanuit wie jij bent. Je beweegt je namelijk letterlijk tussen hemel en aarde. Als je dit doet zal jij je bloed weer voelen stromen en voelen dat je leeft. Niet denken dat je leeft zoals de meeste mensen doen, maar voelen echt voelen.

Voelen dat je leeft

Als je namelijk echt kan voelen dat je leeft, dan leef je pas echt. Niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart en als je dat kan dan is dat wat jouw helpt creĆ«ren en manifesteren op aarde. Dat gebeurt altijd vanuit licht en schaduw. Je zal eerst hetĀ  het licht in jezelf mogen vinden om de schaduw te kunnen verlichten. Als je dat kan is dit jouw vervullende nieuwe leven.

Het nieuwe leven creƫer je dan vanuit je bewuste geest. Je eigen werkelijkheid creƫren die volledig bij jou past en die je graag wilt. en dan bepaal jij alleen nog zelf wat je toelaat en wat je tolereert in je leven. Wat over je grenzen gaat en wat binnen je grenzen valt. Jij bepaalt en niemand anders. Je bent baas over je eigen leven.

Je systeem zuiver houden en selecteren voor jezelf wat goed is en wat niet dat beslis jij zelf, ook al voelt dat soms niet zo. Hoge frequenties houden je gezond en lage frequenties maken je ziek dat is een feit die staat als een huis. Ziektes in een lichaam zijn er om dingen aan het licht te brengen en dat het tijd is voor een cleaning en een nieuwe gezond programma in jou.

Onbewust creƫr je ellende, bewust niet

Ooit creƫerde ik zelf onbewust heel veel ellende en zat daar mee opgezadeld. Het verschil met jaren geleden is dat ik het toen als wist maar niet wist hoe ik het anders kon doen. Hoe ik leerde om al mijn lasten af te leggen en terug te geven aan Moeder Aarde daar waar het thuis hoort. Ik heb ze nu zelf getransformeerd naar kracht met de ondersteuning van Moeder Aarde en nu kan ik alles wat binnenkomt instant transformeren naar kracht.

Ik ben een open ruimte geworden voor alles wat zich aandient. Een generator die gelijk alle zooi die binnen komt terug geeft als spiegel of transformeert naar schone energie en dat kan jij ook leren. Leren om alle shit te clearen zodra het gesignaleerd wordt, maar dan moet je wel eerst je radar afstoffen en vinden hoe die werkt.

Negatieve gedachten en emoties zijn als vergifĀ 

Als je een volle rugzak met je mee draagt zit die vaak vol springlading, deze lading ontploft continu. het is als een mijnenveld wat steeds afgaat in jou. Elke keer als iemand iets zegt of raakt ontploft er een bom in jou en richt een beetje meer schade aan. Zo was ik ook ooit en het brak mijn lijf letterlijk af. Negatieve emoties werken als gif als je ze niet omzet in iets goeds.

Gif is niet slecht als je het maar uit je systeem kan gooien. Het ruimt oude vastgezette emoties en gevoelens op. Als je vaak verdrietig bent en boos dan is het nu tijd voor jou om alles wat jou niet meer dient op te ruimen, je rugzak met bommen een voor een eruit te gooien in een veld waar niemand er last van heeft.

Doe een innerlijke schoonmaak en krijg meer plezier in je leven

Grote schoonmaak is nodig om nieuwe ruimte in jou te laten ontstaan en mooiere en fijnere dingen toe te kunnen laten in je leven. Geluk, plezier, overvloed, warmte, verbinding, licht ipv schaamte, schuldgevoelens, boosheid en verdriet. Je cellen mogen zich nu opschonen, oude rotzooi dient niet meer. Laat het maar gaan ooit heeft het je geholpen, maar dat is verleden tijd. Spoel de wc een keer door en blijf niet malen in de stront, dat stinkt namelijk verschrikkelijk.

Alles wat shit en jouw een shit gevoel geeft zijn aangeleerde en geconditioneerde patronen die niet meer dienend en volledig in jouw DNA genesteld zijn. Je bent veel gaan dragen en gaan opslaan in Ā deze cellen, maar dat mag je nu loslaten, het is niet van jou en nooit van jou geweest. Je systeem is niks anders dan een container met rotzooi, dus je mag de container gaan legen. Jij kan je cellen opnieuw opbouwen en een andere gezondere versie van jezelf creĆ«ren.

Jij bent een genetisch geprogrammeerde machine

In feite ben jij niks anders dan een geprogrammeerde machine die op automatische piloot afspeelt alle scenario’s die je kent steeds weer opnieuw en opnieuw totdat je er kotsziek van wordt. Je kan er dus ook voor kiezen om de defecte programma’s op te ruimen. Te deleten uit je systeem zoals een goeie virusscanner dat doet.

Een virusscanner door je lijf te halen om op te sporen waar rotzooi zit, dat wat nog niet is gezien of gevoeld. Alles opschonen en de conditionering opnieuw te doen met gezonde programma’s die niet haperen. Nieuwe programma’s downloaden nadat oude programma’s en resten verwijderd zijn je systeem upgraden. Stukjes van jou die eigenlijk helemaal niet jou zijn eruit gooien en loslaten, zelfs de ingenestelde stukken.

Blokkerende denkpatronen veroorzaken verwarring

Alles stukjes die anderen zijn zoals ouders, leraren, vrienden, partners alles wat van hun is en dus niet van jou is eruit halen. Vaak vervuilen ze ongevraagd jouw eigen systeem waardoor je storingen krijgt in je lijf en geest,Ā  je eigen harde schijf dus, waardoor deze op den duur vastloopt. Doe een schijfopruiming van alles wat van anderen is en niet van jou is. Alle denkpatronen die in je systeem zitten en zijn achtergebleven als residu in jou. Als je dit namelijk gaat doen zal je merken dat alles wat er dan nog overblijft de echt jij is in de meest pure vorm.

Jij in je meest pure vorm dat is wie jij bent, maar om te kunnen groeien en nieuwe fijne dingen in je leven toe te kunnen laten moet je eerst deep cleanen, want op rotzooi kan je geen stevige basis bouwen en in het donker kan je ook niet zien of je basis stevig gaat staan.

Hoe vind jij richting in het leven?

Ben jij al klaar om te deep cleanen. Loop je steeds maar weer vast in jezelf en/of je onderneming en snap je ergens wel hoe het komt, maar lukt het je maar niet om echt verder te komen, je diepste shit aan te kijken en je mooie roots echt te vinden. Kan jij nog niet bij je eigen radar systeem, je guidance en datgene wat jou leidt en begeleid op je persoonlijke en spirituele pad?

Neem dan eens contact op met mij zodat ik kan kijken, voelen wat er nog hangt in jouw systeem waar je zelf nog niet volledig bij kan. Dit gaat je namelijk helpen om verder te groeien als mens en reuze sprongen te zetten in het leven en ook in je business, want het een vloeit voort uit het ander.

Toen ik nog meer innerlijk schoonmaakwerk ging doen groeide mijn business flink. De laatste maanden gaat alles in flow omdat ik in flow ben en blijf en volgens mij wil jij ook niks liever dan dat, als je dit bericht voelt dan hoor, zie en voel ik je snel. Je kan hier een afspraak met me inplannen een HSP Powersessie om je te boosten.

Heb je inzichten of juist vragen na het lezen van deze blog let me know laat een reactie achter

Share This