TIPS 

voor Ambitieuze , 

sensitieve  ondernemers die ondernemen in de nieuwe tijd

 

Wil jij ook Inspiratie en Tips over

HSP, Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling, Bewustzijn, Zelfleiderschap, Mindset, Ondernemen en meer leren connecten met je intuïtie ?*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

 
Waarom kan ik niet bij mijn diepste gevoelens als HSP?

Waarom kan ik niet bij mijn diepste gevoelens als HSP?

 Het is niet dat ik niet wil voelen, maar ik kan er gewoon niet goed bij komen.    Je moet het "gewoon" maar even doorvoelen  Tja of dat zo makkelijk is, mensen zeggen vaak "ja je moet dit gevoel wat je nu hebt maar gewoon voelen en ook nog doorvoelen. Jeetje...

Lees meer
Hoe kan ik me vrij voelen als HSP

Hoe kan ik me vrij voelen als HSP

Aantrekken en afstoten in liefdesrelaties   Als je zoveel van iemand houdt en het lukt maar niet om samen te zijn doet dat zo'n pijn. Je wilt diegene koste wat kost in je leven hebben, maar het trekt je zo leeg dat het niet gezond voor je is en dan mag je weer...

Lees meer
Hoe moet ik loslaten als HSP

Hoe moet ik loslaten als HSP

Loslaten hoe doe ik dat dan? Loslaten het wordt zo makkelijk gezegd eigenlijk. Maar hoe doe je dat dan eigenlijk en hoe weet je wat je in godsnaam los moet laten?Loslaten is eigenlijk niks anders dan accepteren wat is. Ook dat is te makkelijk gezegd, want hoe kan je...

Lees meer
Waarom eigenwijs zijn juist sterk is

Waarom eigenwijs zijn juist sterk is

 Het is niet dat ik niet wil luisteren het is gewoon dat ik voel dat ik andere behoeften heb als jij op dit moment denkt dat ik heb.    Eigen wijs zijn eigenwijs zijn wordt vaak als iets slechts bestempeld maar dat is zo raar Eigen wijs is gewoon je eigen natuur...

Lees meer
Hoe kan ik me beter verbinden met mezelf en anderen

Hoe kan ik me beter verbinden met mezelf en anderen

Alles begint bij zelfliefde Alles begint met zelfliefde, volledig in verbinding kunnen zijn met je Zelf. Dat stuk in jou wat volledig autonoom is en wat volledig heel is. Meestal voelen we deze heelheid niet meer, omdat we zo gedisconnect zijn en vervreemd zijn...

Lees meer
Het helen van het gewonde hart

Het helen van het gewonde hart

Wow ik zit momenteel in een rollercoaster van het hart dat meer en meer open gaat. Het is een tijd waarin we beland zijn in meer en meer het hart openen. De zachte energie toelaten en durven voelen. Het hart volledig te openen voor en alles eruit te laten wat daar in...

Lees meer
Verbinden in de liefde is maar lastig

Verbinden in de liefde is maar lastig

Verbinding voelen is een grote uitdaging Verbinden is een grote uitdaging. Ik wil liefde ervaren, liefde voelen maar hoe kan ik dat voelen als ik niet kan verbinden? Om liefde te kunnen voelen en ervaren moet je kunnen verbinden. Verbinden met jezelf en verbinden met...

Lees meer
Een nieuwe wereld, een wereld zonder pijn bestaat dat?

Een nieuwe wereld, een wereld zonder pijn bestaat dat?

Wat is een nieuwe wereld eigenlijk? "Een nieuwe wereld kan pas ontstaan als jij je pijn er kan laten zijn en kan transformeren naar geluk." Een nieuwe wereld er wordt veel over geschreven en over gesproken. Wat is nu een nieuwe wereld eigenlijk? Voor mij is een nieuwe...

Lees meer
Share This