“Ooit viel ik er letterlijk bij neer maar mijn humor en kracht hielpen met overeind”

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Kristel van Lieshout, 38 lentes jong en ik ben Businesshealer en oprichter van de Deep Healing Academy en de Deep Healing Bizz Tribe.

Wat is mijn missie?

Mijn missie is om meer licht, liefde en verbinding in de wereld te brengen en impact te maken om vele levens te veranderen. Ambitieuze Hooggevoelige en Sensitieve Missie Ondernemers zoals jij te kunnen helpen om helemaal jezelf te zijn in deze maatschappij, ik leer je hoe jij jezelf beter kan uiten en beter bij jezelf kan blijven zonder last te hebben van je hooggevoeligheid. De hooggevoeligheid juist als kracht in te gaan zetten in je privé leven en je business. Dat jij kan accepteren wie je bent in je kern en kan leven vanuit vertrouwen en dat het leven en je business geen gevecht hoeft te zijn. Zodat alles wat je voelt er mag zijn en je het niet maar weg stopt omdat je dat zo geleerd hebt. Hierdoor vind je de eenheid, liefde en verbinding in jezelf weer terug.  Van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je hart en je intuïtie, van de leegte in jezelf naar vervulling in jezelf en van overleven naar een moeiteloos leven. Wat trouwens niet wil zeggen dat alles dan maar altijd gemakkelijk gaat hoor, maar dat snap je vast ? 

Je eigen leven creëren, I love it!

Ik paste dus ook niet zo goed in “het systeem” ik paste mezelf maar continu aan. Aan alles en iedereen eigenlijk. Ik voelde me net een kameleon en dat was ik zo zat. Van buiten deed ik altijd mega vrolijk en van binnen voelde ik leegte, diep verdriet en was ik vaak boos. Dit liet ik uiteraard niet merken, door al die boosheid ontwikkelde ik fibromyalgie en mijn lichaam liet me vaak in de steek. Ik viel er letterlijk bij neer. Ik kwam thuis te zitten in 2014 maar ik ging niet bij de pakken neer zitten. Ik wist namelijk elke keer diep van binnen dat als ik uit viel het weer tijd was om aan mezelf te werken.

Ik ging een 4 jarige HBO studie psychosociale begeleiding doen, omdat ik en mensen wilde helpen en omdat ik psychologie mega interessant vond. Ik deed en doe nog steeds veel aan persoonlijke ontwikkeling en kwam al gauw achter een heleboel patronen die mijn klachten in stand hielden. Door langzaam aan mezelf terug te vinden en al mijn blokkades te doorbreken kwam ik uit die vervelende situatie.

Ik wilde altijd al een eigen bedrijf en van binnen was ik altijd al een ondernemer en nu was het tijd om mensen echt te gaan helpen. Dus ik zei mijn uitkering op en ging het avontuur aan, de verkorte versie uiteraard, want zo simpele beslissing was het niet hoor, ook ik heb vaak twijfels gehad 😉 Tot zover dus mijn story in een notendop.

Wat maakt mij nu mij?

Ik ben lekker spontaan, lekker gek en open minded, ik ben heel intuïtief, chaotisch in mijn hoofd soms en heerlijk creatief. Ik heb humor en ben chronisch optimitisch, mijn humor zet ik ook vaak in om al die ingewikkelde problemen wat luchtig te maken. Het leven is al moeilijk genoeg 😉

Ik ben zelf hooggevoelig, spiritueel, ik hou van alles wat met energie te maken heeft, want alles is energie. Verder ben ik heerlijk down to earth, sta met beide benen op de grond, ik denk buiten de hokjes, ik denk altijd in oplossingen en mogelijkheden en vind deze ook altijd. Dit kan ik jou ook leren, want deze oplossingen zitten namelijk al in jezelf. Ik ben lief en ik kan me enorm goed inleven (soms iets te goed 😉 ) en ik voel alles haarfijn aan, tja dat hooggevoelige stuk he 😉  Ik ben heel eerlijk en direct, hierdoor soms confronterend om blokkades bij de ander te doorbreken. Ik ga altijd meteen naar de kern, want daar begint alles. The root of all evil zit daar 😛 klaar te wachten tot jij het aanpakt en met wortel en al eruit trekt, oeeeh dit klinkt eng, maar dat is het niet hoor.

Ik houd van diepgaande gesprekken over het leven en filosofeer graag, ik houd van gezond eten, van drukte (dat HSP-HSS stuk) maar ook van rust, de natuur, water en bos. Ik houd van boeken lezen over alles wat met ons mensen te maken heeft van hoe wij denken tot hoe we ons gedragen vooral relaties tussen mensen boeit me echt enorm. De vraag waarom mensen doen wat ze doen en reageren zoals ze reageren, vind ik machtig interessant. Vooral hoe ruzies ontstaan en opgelost worden. De mens is een vat vol tegenstellingen, heerlijk vind ik dat 🙂

Ik vind het een uitdaging om mensen daarin te kunnen ondersteunen en begeleiden en dieper liggende oorzaken op te lossen, zodat zowel jij als je omgeving veranderd, omdat je buitenwereld je binnenwereld weerspiegeld en jij van binnenuit creëert. De resultaten hierin te zien van mijn klanten dat vind ik het allergaafste! Ik ben altijd blij als mensen me vertellen wat ik voor ze heb kunnen betekenen. Daar doe ik het voor! Mijn kernwoorden: patronen doorbreken, basis herstellen, liefdevol zijn, verbinden met jezelf en elkaar, dankbaar zijn voor wat je al hebt, geluk, vervulling, heling en vrijheid vinden in jezelf.

Mijn droom: Meer liefde, licht en bewustzijn in deze “donkere wereld” brengen en mensen gewoon happy maken that’s all

“Liefde begint met kiezen voor jezelf, de rest is bijzaak”

Denk je na het lezen ja deze gave chick daar wil ik wel coaching en healing van?

Vul dan even  hieronder je gegevens in zodat ik  jou kan helpen met je uitdaging 

Yes, Kristel ik wil wel een GRATIS power sessie!

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

Share This