Workshop

van blokkade naar flow

 

 

Struggle jij met je hooggevoeligheid in je business en wil je weten wat jou blokkeert om naar The Next Level te groeien in je bizz?

Waarschijnlijk ben jij ook altijd op zoek naar hoe je nog meer van uit je leven en business kan halen. Je voelt je alleen nog niet helemaal comfortabel in je doen en laten en zeker niet als je moet verkopen. Diep van binnen voel je dat je een grote taak te verrichten hebt in deze wereld. Je gaat keihard en zet al je wilskracht aan om te komen waar je wilt zijn.

Maar wat nou als dit niet de juiste manier is voor jou. Dat je niet alleen maar hard hoeft te werken, maar dat je veel meer afgestemd bent op wat jij van binnen voelt en niet vanuit de druk steeds te moeten presteren, Wat als je veel meer vanuit flow in en aan je business kan werken. Hoe zou dat voor je voelen? Werken met je hart zonder hard te werken. Gewoon dat te doen wat jij hier te doen hebt op jouw manier.

 

Nu raak je steeds moe en overprikkeld omdat je alles op wilskracht en volgens plannen doet. Je probeert je energie te sparen maar dat lukt niet omdat je zoveel te doen hebt, maar doe je wel de juiste dingen op de juiste manier? Je hebt vragen in je hoofd met hoe kan ik nou meer met mezelf verbinden en meer leven vanuit mijn hart en intuïtie en moeiteloos en vanuit rust ondernemen? Hoe blijf ik beter bij mezelf als ik kritiek krijg van de buitenwereld? Hoe kan ik minder last hebben van de energie van anderen? En hoe kan ik nou wat ik voel overbrengen op de wereld en hoe houdt ik in godsnaam focus?

Jij hebt een superpower en dat is je hooggevoeligheid. Deze kan je inzetten om beter naar jezelf te luisteren en zo te kunnen varen op je innerlijke kompas, maar hoe doe je dat? En hoe kan jij het makkelijker maken in je business en zorgen dat je continu afgestemd blijft? Daarvoor moet je vaak eerst nog wat blokkades aangaan.

Blokkades zitten vaak in je onderbewuste en daarvan ben jij je dus niet bewust dat ze er zitten. Je voelt steeds dat “iets” je tegen houdt om te shinen en in je grootsheid te stappen. Je bent vrij bescheiden en dat is een mooie eigenschap alleen als ondernemer is het wel van belang dat jij jezelf verkoopt. Tja en hoe kan je dat nou op een authentieke manier doen, zonder jezelf te verliezen en zonder verkoperig over te kopen?

In de workshop van Blokkade naar Flow gaan we diep naar binnen. De stilte in om in jezelf te voelen wat er leeft en daarvoor zetten we emoties, gevoelens, geld, klanten, verlangens, ouders wat dan maar ook in een stilte opstelling om te kijken waar het blokkeert. Je wilt tenslotte meer gezien worden voor wie je bent en wat jij waard bent. Jezelf in de wereld zetten op een niet verkoperige manier toch? En hoe kan je gebruik maken van wat de anderen in jou spiegelen. Hoe maak je van je HSP nou een kracht? Jouw liefdevolle HSP hart mag zich gaan openen. Je mag volledig jezelf zijn en leren hoe jij kan ontvangen door te geven.

Als HSP vind je het vaak lastig om te ontvangen zo ook in je business, omdat je meer van het geven bent en jij meestal meer bezig bent voor anderen. Ontvangen in volledige overgave is nog wel een dingetje, of zeg maar gerust een ding. Je wilt jezelf meer ontdekken en kijken wat er nog meer mogelijk is. Alles mag weer gaan stromen in jou. Echt connecten met je hart en echt connecten met je intuïtie gaat je helpen.

 

 

Dat is wat we gaan doen in de workshop Van Blokkade naar Flow in je Bizz. Terug naar jouw kern, terug naar wie jij werkelijk bent van binnen. Je kracht en passie gaan voelen en deze omzetten naar echte manifestaties, echte dromen die werkelijkheid worden. Landen en voelen in je lijf.

Wat jij dus echt wil is:

Meer energie voelen en je meer verbonden met jezelf en met anderen. Meer leven vanuit vertrouwen en vanuit moeiteloosheid in jezelf en je business. Je eigen kern en kracht als sensitieve missie ondernemer gebruiken? Meer zelfliefde ontdekken en beter weten wie jij nou in je diepste kern bent?  Meer vrijheid ervaren en het jezelf gunnen om gezien te worden en jezelf volledig te accepteren zoals je bent. Dat je er mag zijn precies zoals je bent en dat je dat durft uit te dragen in je business! Het is tijd om dat te gaan voelen en ervaren.

 

Lees hieronder de info voor de workshop. En heb je vragen of het iets voor jou is mail met dan op info@kristelvanlieshout.nl  Dus struggle jij met je HSP en wil je er jouw kracht van maken in je business en beter leren luisteren naar je hart en intuïtie? Stuur jij je business toch nog teveel vanuit het hoofd en wil je meer leren vertrouwen op je gevoel? Dan is deze workshop echt iets voor jou

Wat levert het je op?

 

🔥 Meer duidelijkheid in jezelf en je bizz

🔥 Meer energie

🔥Meer verbinding met jezelf en je bizz

🔥Meer rust in je hele wezen

🔥 Je krijgt meer inzicht in jezelf

🔥 Je laat blokkades los waarvan jij niet wist dat ze er zaten

🔥Je niet meer af te hoeven sluiten, maar je kan alles er te laten zijn zoals het is 

🔥Dat je beter kan voelen in je lijf en niet meer zo in je hoofd bent

🔥Dat je beter bij jezelf kan blijven en niet zo last meer van anderen energieën hebt

🔥Fijne nieuwe contacten in je netwerk met ambitieuze hooggevoelige missie ondernemers      

Gisteren de workshop meegemaakt. Mooie processen kwamen tot stand, groei en kracht werden gevoed, angst en onzekerheid geaccepteerd en doorvoeld waar het vandaan kwam, en weer omgezet in ‘je bent goed zoals je bent’ en ‘alles is okay want het hoort bij jou’. Mooi om te zien hoe je met energie elkaar kunt helpen, leren inzien en laten groeien! Top middag gehad Kristel, zeker een aanrader als je nog struggled met HSP en tools nodig hebt om hierin te groeien.
Anita Bal

Intuïtief coach voor HSP kids, Praktijk Be Sensitive

Van Blokkade naar Flow in je Bizz was voor mij een workshop waarin er diepe stukken werden geraakt. Tijdens de opstelling, werd ik bewust van mijn belemmering en dat kwam best wel even binnen. Een bijzondere middag waar alle emoties er mochten zijn, we hebben gevoeld, gehuild maar ook heel veel lol gehad. Kristel je bent een mooi mens, met een groot hart. Dank je wel 🙏💖Liefs Wilma
Wilma van Oudheusden

Personal Coach in Mindfulness, De Hoofdzaak

Bij Kristel familieopstellingen gedaan in groepsverband om blokkades te doorbreken.
Ik voelde me meteen helemaal op mijn gemak door de spontane verwelkoming van Kristel. Kristel nam ons liefdevol mee in het hele proces. Ik was onder de indruk hoe zij meteen een veilige sfeer creëerde waarin wij ons veilig voelde om ons over te geven aan ons gevoel. Het was indrukwekkend en mooi tegelijk. En het belangrijkste van alles is dat ik mijn blokkade los heb kunnen laten en mij na de opstelling heel veel lichter en vrijer voelde. Een flinke huilbui zorgde er letterlijk voor dat alles eruit kwam wat ik al jaren met me meesleepte. Kristel is een oprecht en puur mens en dit voel je terugkomen in haar werk. Ik gun dit iedereen. Lieve Kristel, bedankt voor mijn doorbraak mooi mens!
Bianca van Zon

Powervrouw Experience

Komende workshop data:

 

donderdag 25 juli van 13:00 -17:00 u

donderdag 22 aug van 13:00 – 17:00 u

donderdag 26 sept van 13:00 – 17:00 u

donderdag  24 okt van 13:00 – 17:00 u

donderdag 28 nov van 13:00 – 17:00 u

donderdag 19 dec van 13:00 – 17:00 u

Je kan je onderaan aanmelden en even de datum invullen dat je kunt. Je wordt dan gemaild over de workshops en data hiervoor. Heb je zelf een groepje van minimaal 4 mensen bij elkaar dan is een andere datum ook mogelijk. Mail me dan even voor opties info@kristelvanlieshout.nl

 

Wil je HSP tips ontvangen meld je dan aan via deze link  

 

Wil je Daily Inspirations of heb je wat Empowering nodig volg me dan op Facebook, Linkedin of Insta

 

Investering in jezelf en je bizz 77 euro excl. BTW

 

Locatie is Koekruid 4 in Berghem

Meld je hier aan*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

Share This