Heey Ambitieuze Hooggevoelige Missie Ondernemer,

 
Ik ga me weer eens opnieuw voorstellen dat doe ik zo eens in de zoveel tijd eens. Als ik weer vernieuwd, getransformeerd en getransmuteerd ben 😉  en ik kijk of dat wat ik doe nog steeds is wat ik hoor te doen. Krachten zijn dan versterkt en lessen geleerd en het is tijd voor the next level en daarbij behorende new devil😈
 
Nou daar komt ie dan
 

Mijn naam is Kristel van Lieshout en ik ben Businesshealer❤️🙏 Whaaat is dat? Nou ik help dus Ambitieuze Hooggevoelige Ondernemers met een grote missie om hun volledige potentieel los te kunnen maken in zichzelf. Ik maak hun levenskracht los en los samen met de ondernemer energetische en fysieke blokkades op. Deze zitten vaak vast op onbekende plekken in het brein en lichaam.

 

Meer innerlijke kracht en niet meer overspoeld raken

 
Als ze opgelost zijn voelen ze weer meer innerlijke kracht en energie en laten ze zich niet meer uit het veld slaan of zich overspoelen door andermans energie of mening. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en focus in het ondernemen en groeien op 3 gebieden: persoonlijk, spiritueel en businesswise.
 
Ik leer ze om beter bij zichzelf te blijven en meer in hun lijf te voelen en te zijn, zodat ze beter kunnen manifesteren en creëren vanuit hun gevoel en ze niet meer verstrikt raken in de belemmerende gedachten in hun hoofd.

 

Connecten met het Universum

 
Hiervoor maak ik gebruik van het Universum en laat ik ze connectie maken met hun innerlijke wijsheid/hogere zelf. Deze wijst ze de weg waardoor ze niet meer twijfelen en makkelijker keuzes kunnen maken. Ik activeer de levens energie zodat ze hun eigen kompas snappen, voelen en kunnen bedienen dat leidt tot rust en meer flow en meer omzet.

 

Liefdevolle nieuwe wereld 

 
Mijn missie is een mooiere, liefdevollere wereld creëren waarin we allemaal doen waar we goed in zijn en blij van worden, zodat iedereen zich vrij kan voelen. Dat we meer in verbinding leven met elkaar en echt connecten zonder smartphone 😉
 
Mijn eigen droom is om samen met een lieve ondernemende vrouw in het buitenland te wonen en werken en business te kunnen doen over de hele wereld. Samen leven in overvloed en samen de wereld veranderen en begeleiden in alle transformaties die er aan het gebeuren zijn en nog gaan komen.
 

 De trilling van de aarde wordt hoger

 
De trillingsfrequentie van de aarde verhoogt en er zijn veel sensitieve mensen die nu ontwaken en niet weten wie ze zijn en wat ze hier precies komen doen. Het is daarom hart/hard nodig om ze te begeleiden. Hieronder vallen meestal de mensen met labels die volgens de maatschappij niet binnen het ´normaal´ zijn zouden passen.
 
Ik noem ze de nieuwetijdsmensen die een nieuwe aarde creëren meestal help ik de overenthousiaste HSP- ers, AD(H)D-ers en hoogbegaafden en andere creatieve Zielen die zich meestal dus “anders voelen” en trillen op mijn frequentie en vaak daardoor naar mij toe getrokken worden.

 

Vanuit vast zitten naar kracht en zelfvertrouwen

 
Zelf zat ik jarenlang vast in mijn lichaam, ik kon helemaal niks meer had totaal geen kracht meer in mijn spieren. Ik heb fibromyalgie en had daar bijna 35 jaar last van, totdat mijn lijf schreeuwde en ik continu uitviel en in de ziektewet zat. Doordat ik steeds bleef vast lopen ben ik aan mezelf gaan werken en gaan luisteren naar wat mijn lijf en Ziel wilde.
 
Ik volgde een psychosociale studie waarin ik holistisch werd opgeleid om mensen de innerlijke weg te laten bewandelen en leerde ik kijken en voelen in mezelf en blokkades opruimen op zowel mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch vlak. Daarna kon ik weer vrij bewegen.
 
Ik leerde de afgelopen jaren wie ik ECHT ben in mijn kern en wat mijn missie is hier op aarde. Hierdoor heb ik nu geen pijn meer, voel ik me weer zo fit als een hoentje en voelt mijn ‘werk’ wat mijn passie ook is dus niet als werken. Ik kan nu alles weer aan en werk lekker fulltime en wanneer ik wil aan mijn imperium om daarmee veel mensen te helpen en inspireren.
 

Podcast HSP Life and Bizz voor hooggevoelige ondernemers met een grote missie

 
Ik heb sinds een jaar ook een eigen podcast “HSP Life and Bizz” waar ik mega gave, succesvolle en bekende ondernemers spreek over ondernemen vanuit gevoel en waarin ik onderwerpen aanraak die gaan over business, HSP, spirituele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Dus ik ben heerlijk druk bijtje alleen maar bezig met leuke dingen.
 
Volg jij me al op Soundcloud, Spotify of Itunes?
 
En jij wie ben jij en wat is jouw missie en jouw droom en mocht je vast lopen en jezelf in mijn tekst herkennen, waar kan ik jou dan mee helpen?
 
 

Kan ik jou ergens mee helpen? Onthoud samen gaat het makkelijker

Kristel van Lieshout

 
 
Zit je vast in jezelf, je relatie of je business dan is het allemaal te herleiden naar patronen en vastgezette energie in je lijf. Ik kan je daar mee verder helpen dus heb je helderheid, focus en power nodig om verder te komen vraag dan een HSP Power Sessie aan op mijn website https://www.kristelvanlieshout.nl/hsppowersessie/
 
Per maand krijgen de eerste 5 die zich aanmelden een volledige sessie van 2 uur voor maar 100 euro excl. BTW, deze kost normaal 300 euro excl. BTW dus dan is een gave kans, want ze zijn intens en heel krachtig en geven je een sprong vooruit. Samen hebben we dan snel helder hoe jij verder kan.
 
Mocht je trouwens na die sessie beslissen een traject te willen om samen aan de slag te gaan en echt door te pakken en super grote groei spurten te maken dan krijg je er nog een gave bonus bij twv. 150 euro excl. BTW
 
“Je eigen Unieke Persoonlijke Blauwdruk” Je Human Design. Dit is een volledige reading van een paar uur opgenomen en uitgewerkt live aan de telefoon door een Human Design expert. Compleet met strategie hoe jij het beste beslissingen kan nemen, waarom jij doet zoals je doet en bent zoals je bent en hoe je kan leven zoals je bent. Wat voor aura je hebt en wat jij uitzendt in je onbewuste auraveld. Dit alleen al helpt je om jezelf beter te snappen en makkelijker met anderen om te gaan.
 
Laat me even weten wie jij bent en wat jij doet misschien kan ik je helpen het te verscherpen, zodat jouw klanten ook precies weten wat jij doet. 
 
Liefs en een warme groet,
 
Kristel van Lieshout
 
 
 
Share This