HSP’s houden van diepgang nou hier komt ie

Hell of a proces Yes cleaning your shit is het diepe werk doen. Ontwikkelen, groeien, transformeren de leider in jezelf vinden? Geen gezeur geen getrut, geen excuses gewoon hup die blokkades induiken en niet met je neus op de feiten, maar met je neus erin, nou gewoon je weet wel vol erin en de diepte in.Het innelijke werk doen zoals mijn business coach Maartje vaak zegt, hup dig in deep! Je Ziel geeft je eigenlijk mega veel signalen af om van alle ballast die je mee sjouwt af te komen. Meestal willen we deze Ziels signalen nog niet oppikken, omdat we te druk zijn met alles regelen in de buitenwereld.

Maak eens tijd voor je Ziel!

Druk met dit, druk met dat, maar maak eens tijd voor je Ziel joh! Als het te laat is luisteren we pas naar die signalen. Dan heb je al een ziekte gecreëerd of aangetrokken in je lijf of moet je eerst uitgevallen zijn met een burnout of als HSP-HSS een boreout, dan ben je dubbel gebakken en zit je met dubbele gebakken peren 😉 verveeld EN uitgebrand tja en dat is niet zo’n fijne combi kan ik je zeggen, know all about it, misschien voel je je ook nog een depressief omdat niks meer lukt en je lijf niet meer wil, yes ken het. Fuck dat engels slipt er ook steeds doorheen. Volgens mij probeert mijn gids iets duidelijk te maken ;P Talk in English girl! Maar goed de essentie even terug pakken, want oh yes daar ben ik zo niet goed in. De rode draad steeds opnieuw vinden. Het houd je bezig toch?  Anyways waar was ik gebleven. Oh ja cleaning the shit in je leven.

Diepe processen daarvoor moet je de shit in, hè gadver!

We hebben allemaal ouders en grootouders die allerlei shit onbewust hebben doorgegeven. And don’t blame them. Het is niemand schuld hè, dus laat dat even duidelijk zijn. Schuld geen schuld dat is helemaal niet van toepassing, maar ze hebben ons er wel mooi mee opgezadeld en niet express hè want waarom zouden ze dat doen, dus don’t blame them! Maar goed jij zit er mee nu dus ben jij er om het oude karma wat al in de lijnen der eeuwen mee kwam en in jouw DNA genesteld zit op te ruimen. Te deep cleanen, de wortels van al het kwaad eruit te trekken, want god oh god wat zit er veel shit, oude beperkende overtuigingen etc in ons systeem en wat zijn we belast. Van oordelen over geld, seks, macht, strijd in onszelf van ben ik wel goed genoeg? Ja dat ben je! Verdien ik wel ECHT het beste? Ja tuurlijk verdien je dat en alle onzin vragen die jij je zelf nog meer stelt. By the way je kan jezelf een ander verhaal hierover vertellen, maar dat wordt een andere blog of niet je weet het nooit wat mijn hoofd, mijn Ziel of DE grote wil in petto heeft met mij of met jou.

HSP’s hebben een scherpe neus, bah shit stinkt ook!

Het feit is dat wij als vrouwen al deze lasten nog steeds dragen. Maar lieve vrouwen er glooit licht aan de horizon, want eenmaal in de stront gesprongen stinkt het inderdaad, maar ach je gaat het nu doorspoelen en dan spoel je het van je af. Wel ff douchen met zeep daarna hè maar dat begrijp je vast 😉  Het feit is dat we vaak gewoon graag onze stront vermijden, maar dan blijft het ergens stinken en gaan we er tijdens ruzies enzo lekker in lopen roeren. Ook niet erg fris, want het is en blijft shit en het blijft stinken. Dus waarom het dan niet oplossen en transformeren (ik hou van dit woord) naar mest. Ploeg de boel gewoon lekker om in je leven en gooi de mest niet naar anderen maar strooi hem over je eigen land. Moet jij eens kijken hoe vruchtbaar het daardoor wordt. Wat een vies praatje wordt dit, maar ja ik hou ervan om te vergelijkingen en je met metaforen om je oren te slingeren.

HSP’s pleasen vaak, wat heeft geld en seks ermee te maken?

En dan even over geld, seks en pleasen. Wat heeft geld en seks nou met elkaar te maken zal je denken. Behalve een hoer die haar geld letterlijk verdient met seks, maar mag ze of moet ze? Anyways ander verhaal. Nou beide kan je geven en ontvangen geld en seks dus. Er zijn veel mensen die klagen over geen geld of geen seks hebben, maar hoe komt dat? Kunnen ze wel echt ontvangen? Meestal kunnen wij vrouwen heel erg goed geven, maar zijn we oh zo slecht  in ontvangen. Gewoon lekker liggen en ontvangen, omdat je het verdient om gediend en aanbeden te worden. En dan gewoon met je benen wijd zoals een hoer, oh wat grof hoor ik je denken. Nou ja zij kan wel ontvangen en heeft geld genoeg jij ook?

Kan jij ontvangen in bed?

Je spreekwoordelijke en misschien wel fysiek benen wijd gooien durf het eens aan, het gaat je wel helpen in ieder geval. En hoe zit dat in bed dan? Kan jij ontvangen of ben je eigenlijk altijd de ander aan het pleasen? Nou ik wel hoor, ik kon me niet zo goed geven, shit of was het nou ontvangen 😉 ik ben de weg kwijt. Ach, ik was überhaupt altijd anderen aan het pleasen, tja dat HSP dingetje hè heerlijk verstikkend, maar anyways ontvangen vond ik maar lastig altijd. Alsof ik het niet verdiende altijd het gevoel dat ik er iets voor terug moet doen. In geld in liefde en waarde leveren. In je privé leven is dat niet anders dan in je business kan ik je vertellen. Nou dan komt daar het haakje naar geld, dat vond ik dus ook dat ik dat niet verdiende. En wat is verdienen, hoezo moet je iets verdienen? Verdien je het als je hard werkt? En wat is hard werken voor jou dan? Wat betekent werken überhaupt voor jou?

Durf te ontvangen! Sjeees lieve HSP vrouw maak het jezelf niet zo moeilijk!

Wat moet je daar allemaal niet voor doen, nou ten eerste MOET je niks van anderen en niks van jezelf, maar mag je het. Bij moeten grijpt het me meteen naar de strot, wat voor verwachtingen zitten er wel niet op moeten. Vast een torenhoge verwachtingen, want jaaaa de lat ligt hoog. We houden graag controle en het moet ook nog goed gebeuren en naar jouw zin toch? Of naar andermans zin en ben je lekker aan het pleasen. Poeh hé wat een verantwoording heb je dan joh en wat een last op je schouders. Klinkt het bekend, gaan er belletjes rinkelen. Schud ik je wakker?

Alles gaat moeiteloos

Laatst had ik een klant, ik leerde haar heel veel, was iets aan het doen wat ik ontzettend passievol doe coachen en inspireren. Nou ik kan je vertellen, dat voelt niets als werk. Ik doe dat met mijn hele hart en zaligheid. Dus de conclusie is als je doet wat je goed kan en wat je GEWELDIG vindt om te doen dan kan je heel happy zijn toch? En als je goed kan ontvangen en daarvoor openstaat heb je ook nog een veel geld. Dus hoe moeilijk of makkelijk maak jij het jezelf eigenlijk en heb jij nog deep cleaning te doen en kan je daar mijn hulp bij gebruiken? Ik ben DE expert in dit soort blokkades de nek omdraaien, want zonder al deze blokkades is je leven zoveel fijner en lichter leven en gaat alles je moeiteloos af. Nou ja daar moet je wel eerst werk en moeite voor doen hè, maar je snapt wat ik bedoel toch? Maar durf gewoon onbevangen te ontvangen en maak het jezelf niet zo moeilijk. Je kan ook gewoon iets krijgen zonder daar iets voor te moeten doen. Onvoorwaardelijk ontvangen heet dat.

Waar wacht je nog op?

Kan je niet wachten om in de stront te duiken? Je hebt vast wel eens een aantrekkelijker aanbod gehad toch? Nou wat is het resultaat dan? Shit opgeruimd en je ziet, denkt en voelt weer wat je echt te doen hebt hier op deze aarde, zonder dat je blokkades je in de weg staan je droom leven en je hart volgen. Je echte passie leven!

Wil jij dat ook? Het is mogelijk hoor, vraag dan eerst een voorproefje aan van mijn energie en wat ik je kan brengen, want ik ben hier om je te dienen. Vraag dan de gratis POWER sessie aan en lets dive in deep en get rid of your shit! Let wel op eigen risico, maar dat is alles in het leven 😉 Ik help je wel hoor, want zwemmen in je shit is geen pretje, been there, done that BAM!

Zie en spreek ik je op skype of een ander sociaal medium?

Heb een geweldige dag, zonder shit 😉

Share This