Meer geluk, meer vrijheid, meer zingeving en geld verdienen met je passie? 

Het Business Healing Traject helpt je hierbij

 

 Wil jij een intuïtieve business opbouwen, maar zie je nu door de bomen het bos niet meer?

Helderheid en richting is dan nodig

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een oplossing om anders te ondernemen.Heb je voor de zoveelste keer een burnout gehad en stevent nu af op een business burnout. Je denkt nu “shit ik doe iets niet goed.” Hoe kan ik dat veranderen. En waarom loopt het steeds niet zoals ik zou willen? Ik voel me moe en dat terwijl ik met mijn passie bezig ben hoe kan dat nou? Je bent op zoek naar zingeving en richting in je business en je hebt een grote passie. En nu wil je jouw HSP als je grootse kracht gaan inzetten? Top dan ben je hier goed. Het is nodig dat jij gaat stralen en op gaat vallen en je echte passie gaat leven nu, want jij bent belangrijk voor deze wereld. Jouw liefdevolle HSP hart mag zich gaan openen. Waarschijnlijk mis je nu iets in je business waardoor het nog niet helemaal gaat zoals je wil, maar kan je de vinger er niet op leggen. Je speelt weet dat je ergens blokkades hebt zitten en maar niet goed kan ontvangen, Je wilt een big business bouwen een groot emperium, maar dat wil je wel op je eigen manier doen. Nu volg je steeds allerlei businesscoaches en lukt het je maar niet goed om tot de kern door te dringen en te vinden wat jouw unieke manier van ondernemen is.

Jouw drang naar vrijheid is groot.  Je hebt net geen ECHTE vrijheid. Ben jij het al zat om je niet echt vrij te voelen? Je lichaam geeft het eigenlijk steeds wel aan, maar jij wilt het liefste doorknallen, want hoe wordt je anders succesvol. Het is tijd om het roer in je business om te gooien als je echt groot wilt worden en impact wilt creëren met je bedrijf moet je niet verder gaan zoals je al deed. Nee het is tijd voor verandering. Weg uit je veilige comfortzone, want daarin ga je niet groeien?

Groei is wel nodig anders ga je niet bereiken wat je zo graag wil neerzetten en om te kunnen groeien is het nodig dat je uit je comfortzone stapt. Je persoonlijk en spiritueel nog verder gaat ontwikkelen.  Hierdoor wordt je vrijer in je denken en in je doen en kan jij ineens nog meer aan. Het is nodig dat je echt naar je gevoel gaat om te creëren en de passie in jou flink aanwakkert, het vuur in jou op laat lichten. Dus zet die stap en gooi dat roer om. Laat het niet alleen bij dromen van een grote business blijven.

Ik heb geleerd hoe ik dat moet doen en als ik het kan, kan jij het ook. Doe iets wat goed voelt en bij je past en ik je daarbij helpen om die richting te bepalen en alle blokkades in jezelf op te lossen, zodat alles nog meer gaat stromen. Living the good life met alle overvloed van dien. Ik heb een goed leven en een bloeiende business en dat kan jij ook hebben. Ik ging zelf heel diep voordat ik succesvol ondernemer was. Ik had voordat ik ging ondernemen 3 burnouts gehad met depressieve gevoelens en al. Een lijf dat steeds uitviel en vastzat door de fibromyalgie, maar ook ik gaf nooit op en werd alleen maar sterker dan ooit te voren. Ik kan jou met al mijn doorleefde kennis en business ervaring super goed helpen. Ik weet wat jij voelt en waar jij mee zit. We doen het samen. Je hoeft je niet meer alleen te voelen in je business, want ik sta aan je zijde om je te supporten 🙂 

 

 

 

Ah….mijn eerste contact met Kristel was fijn! Meteen de diepte in na de eerste drie woorden uitgewisseld te hebben. Dat had ik nodig. Even inzoomen op wat er speelt en daar heling op aanbrengen. Ik heb direct daarna een grote knoop kunnen doorhakken. Super dankbaar dat ik door deze sessie weer even de kracht in mezelf kon vinden om goed voor mezelf te zorgen 🙏🏻

Ik kijk echt uit naar het vervolg. I guess we’re a good match! Thanks Kristel 😘

Sofie van den Wittenboer

Spiritueel coach bij House of Roots

Herken je jezelf en ben jij op zoek naar een doorbraak in jezelf en je business en wil je meer energie,vrijheid en geld?

Jij wil meer zingeving en diepgang in je business en meer je eigen authentieke zelf vinden en meer verbinding voelen met anderen. Meer leven en ondernemen vanuit vertrouwen en vanuit moeiteloosheid en erachter komen hoe jij je volledige potentieel kan leven. Je eigen kern en kracht als missieondernemer gebruiken om anderen beter te begrijpen en te kunnen helpen. Meer zelfliefde ontdekken en beter weten wie jij nou in je diepste kern bent om zo het DNA van je bedrijf beter te kunnen zien en voelen. Volg dan nu het 

Het Business Healing Traject 1 op 1

en kom met je echte zelf in contact en leer ondernemen vanuit je gevoel en intuïtie. Voel hoe het is als jij volledig in je ZIJN kan “zijn” en echt vanuit daar kan creëren en dat je precies kan zijn wie je werkelijk bent diep van binnen. Ervaar meer vrijheid en het laat jezelf zien in de markt leer jezelf volledig te accepteren zoals je bent om echt je licht te verspreiden zoals het bedoeld is. Jij mag er zijn! Het is tijd om dat te gaan voelen en ervaren. Kijk hieronder even bij meer info voor mijn healing en coach traject. En heb je vragen of het iets voor jou is? Meld je dan aan voor HSP Power sessie

Dus wil je leren creëren vanuit jouw eigen authentieke kracht en sterker in je leven en business staan?

Echt naar de next level? Dan heb ik nu de oplossing

 

 

Het Business Healing traject 1 op 1

Hierin gaan we samen 4 maanden aan de slag om je blokkades in jezelf op te lossen en je volledig levensenergie te activeren, zodat jij kan gaan shinen. Ik ga je leren hoe je een succesvolle big business op je eigen voorwaarde kan krijgen voor meer info lees even verder op Business Healing Traject 1 op 1

Nog Twijfels? Meld je dat aan voor een HSP Power call

Ik help je helder te krijgen wat je wilt*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

Share This