Er komen steeds meer hooggevoelige mensen op aarde

Ik las een artikel waar toch mijn nekharen echt van overeind gaan en ik voel dat ik er iets over wil schrijven, want wat een *piep* artikel eigenlijk. Natuurlijk bestaat het echt! Sterker nog er komen er inderdaad steeds meer want dat is nodig! Ik kan van dit soort dingen altijd erg furieus worden. Het is namelijk de bedoeling dat er steeds meer hoog sensitieve mensen op de aarde komen, vooral omdat de balans van liefdevol zijn voor elkaar moet worden hersteld.

Hooggevoelige mensen moeten het voortouw hierin nemen, maar dan moeten ze wel zorgen dat ze sterk zijn van binnen en draagkracht hebben. Het vergt namelijk nogal wat om anders te zijn en de mensheid wakker te schudden. Heilige huisjes omver te schoppen en radicaal veranderingen aan te brengen. Licht en liefde brengen op de planeet.

Het is wel nodig dat je eerst aan jezelf werkt als HSP zijnde, je hebt namelijk een hoop zwaarte die je al jaren meedraagt en waar je eerst vanaf moet voordat je al lichtwerker aan de slag kan. Energieën die binnen komen moeten namelijk niet meer blijven plakken aan jezelf. Als je schoon en zuiver bent van binnen en je eigen shit heb opgelost kan je pas anderen echt gaan helpen zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Hieronder het artikel. 

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/hoogsensitief-zijn-bestaat-dat-echt-of-ben-je-gewoon-overdreven-emotioneel-~bdb95f2d/?fbclid=IwAR0du69pZVJdW80D0dSWt8lz1Lx92Z8yKM_coMJ5w6WvLZRSy0I_s2XwJTw&

Hoezo moet het weer eens wetenschappelijk bewezen worden?

Hoezo moet iets weer eerst bewezen worden. Dat is zo iets van het hoofd allemaal, want waarom kunnen we niet accepteren dat iets gewoon is. Dit is dus zo weer verzonnen door HOOFD mensen zoals ik ze noem. Mensen die alles maar willen verklaren met hun hoofd. HSP gaat niet over weten met het hoofd, Het gaat over diep VOELEN en weten van binnen. En voelen is iets wat we vergeten zijn met ons hoofd, omdat we zo in onze hoofden leven in de maatschappij.

Ik weet niet maar is het je wel eens opgevallen dat een hoofd maar een klein deel van je lichaam is en dat het hele lijf niet eens meer gevoeld mag worden. We spenderen echt 80 procent van onze wakkere tijd aan het in ons hoofd zitten. Het is zo nutteloos. Het gaat namelijk om voelen en ervaren. Dat is iets wat we vergeten zijn. Altijd maar alles willen verklaren, waarom kunnen we niet accepteren wat er gewoon is. Mensen veroordelen over dat ze HSP ZIJN. Je bent op deze wereld gezet om anders te ZIJN. Download mijn e-book als je wilt weten waarom je HSP bent en waarom dat goed is en hoe je het in kan zetten.

Invasie aan 5e dimensie mensen zoals HSP, ADHD, ADD ers

Er komen steeds meer 5e dimensie mensen op aarde, mensen die anders naar dingen kijken en dingen anders voelen. Ze zijn in hun kern ook anders. Dat is waarom er steeds meer HSP’s komen, jahaaa als een soort invasie komen ze naar deze planeet en zo ook de andere labels ADHD, ADD, Autisme en meer van dat. Het zijn allemaal 5e dimensie mensen met een hele liefdevolle drijfveer in de kern en die handelen uit groepsbelang.

Deze 5e dimensie wezens die hier steeds meer komen, komen met een REDEN en dat is om de aarde liefdevoller te maken omdat we met zijn alle zo afgestompt worden door alle targets en de op geld gebaseerde maatschappij. Alles draait om geld. Mensen worden ziek gemaakt, En dat gebeurd heel bewust bewust maar daar staan we met zijn allen niet bij stil. Wat denk je dat er allemaal in je eten zit, juist ja allemaal dingen om je ziek te maken, zodat de farmaceutische industrie en de ziekenhuizen flink geld kunnen verdienen.

Liever Quick fixes en mensen verslaafd maken aan medicijnen

De maatschappij staat bol van de ellende, we staan snel klaar om te etiketteren en te labellen, want ja je moet wel in een hokje passen natuurlijk. En zodra je een stickertje hebt kunnen er medicijnen in, want mam man daar staan we meteen mee klaar, met pillen.The quick fixes, want ja we moeten door en zeker niet stilstaan bij dat wat gevoelt wordt. Daarbij werken we natuurlijk wel mee maar serieus je denkt toch niet echt dat ze mensen willen genezen?

Waarom denk je dat ziekenhuizen, ziekenhuizen heten, juist ja je blijft ziek en onder de pillen.  Genezingshuizen of gezondheidscentra dat klinkt al beter toch, want je wil niet ziek blijven. Er bestaan namelijk alleen plant medicijnen tegen kanker en diabetici en hart en vaatziekten en toch blijven met met zijn allen maar denken dat het niet zo is. We geloven in fabels dat een chemische pil iemand wel gaat redden. Man oh man het is zoveel meer dan dat. Wat als je eens gaat kijken wat je eigenlijk eet. Je bent wat je eet zeggen ze wel eens.

Nou de laatste tijd zie ik documentaire die schokkende dingen aan het licht brengen. Grote machthebbers aan het roer en alles spekt en dekt elkaar. Bah daar kots ik nou echt van en dat is nou echt een iets om je druk over te maken. Niet over welke schoenen zal ik eens aandoen, of zit mijn haar wel goed. Nee echte shit waar we zeker als mens wat aan kunnen doen.

 

Mensen wake-up uit je slaap, waarom accepteer je alle onzin zomaar? Waarom laten we ons massaal LIJDEN ja leiden met lange ij door mensen die niet het beste met je voor hebben. We pikken en slikken maar omdat we niet beter weten, maar wat als je wel beter weet? Wat dan, maak je dan andere keuzes of blijf je lekker slapen.

Wakker worden! We kunnen mensen gewoon genezen met eeuwenoude plant medicijnen

Opschudding dat is wat nodig is ja, WAKKER WORDEN en niet meer alles zomaar voor waar aannemen. Ook als is het een arts of whatever het zegt niks een reguliere arts leert over medicijnen niet over het genezen van mensen. Genezen kan namelijk met planten, eeuwenoude plant medicijnen zoals de indianen en andere stammen ze gebruiken, want waarom wordt de alternatieve tak zo weggehouden denk je en waarom wordt die zo summier vergoed? Ja precies omdat mensen dan echt GENEZEN en ja dan hebben we niks meer te doen en dat is niet de bedoeling toch, want we houden elkaar graag aan het werk.

Verdienen aan HSP, Burnout en depressie

Kijk ook ik verdien aan mensen die niet om kunnen gaan met hun HSP en burnout en depressief raken omdat ze niet geaccepteerd worden en zelfs dus zo blijkt uit het artikel als mode gril worden weggezet. En ja dat is dus mijn markt, maar ik leer ze wel op EIGEN BENEN staan DRAAGKRACHT in zichzelf ontwikkelen en niet dat ze afhankelijk van mij blijven. Ik leer ze hoe ze hun eigen leven zo goed mogelijk kunnen maken en echt kunnen bijdragen aan waar de wereld behoefte aan heeft.

Dat is liefde, verbinding en openheid. Dat mensen ZELF voelen wat goed is ze en hun lichaam, want hoe weet een arts nou wat goed is voor een ander. Wordt het ze wel eens gevraagd, nee want de meeste artsen schrijven maar pillen voor, lekker snel verdiend, lekker goedkoop en de mens blijft met de penarie zitten en zit zijn leven lang aan de pillen, want dat spekt de farmaceutische industrie zo lekker.

Kijk en als je hooggevoelig bent dan heb je gewoon veel meer kans op overprikkeling omdat je systeem de prikkels niet aan kan en ook de druk van de maatschappij niet aan kan. Dit resulteert dan in burnout of depressie. Als je HSP bent heb je ook vaak last van wisselende stemmingen. Alleen deze stemmingen zijn niet van jezelf maar van anderen en hier kan dan ook weer een label van manisch depressief aan vast worden gehangen. Weet je hoeveel mensen er verkeerd gediagnosticeerd worden?

Nou ja veel in ieder geval. Sorry ik ken de cijfers niet, maar ik hoor wel de vele verhalen van mijn eigen klanten en daar wordt ik dan boos of heel verdrietig van. Ze zijn namelijk gewoon hooggevoelig en hun kern is anders en daar leer ik ze mee omgaan en de kracht in zichzelf hervinden om dat te gaan uitdragen. Authentiek zijn en bij jezelf kunnen blijven.

“Thrive”  en “What the health” 2 docu’s die je wakker schudden

Laatst keek ik de documentaire “Thrive” GRATIS te kijken op You Tube, ja echt waar! Kijk maar als je echt durft om de bullshit en waanzin van deze wereld te bekijken, zo dat is een aanrader daar worden alle vuile praktijken en waar we met zijn allen in leven en ons nog niet bewust van zijn aan de het licht gebracht, maar ja je kan ook je tijd verdoen aan het kijken van het nieuws natuurlijk wat volledig gemanipuleerd wordt om mensen tegen elkaar op te zetten en om ANGST te zaaien, want angst zaaien daar is de media goed in. 

En op netflix of You Tube “What the health” nog zo’n geweldige open en eerlijke docu over wat er met ons als mensen gebeurd ik denk dat je daarna snapt waarom er zoveel kanker, hartkwalen en diabetici is. Je bent gewaarschuwd misschien iets je daarna wel anders of in ieder geval kies je bewuster. Want ik besef ook wat je niet weet dat weet je niet en bewustwording is wel nodig op alle gebieden. Bewustwording over wat je eet en in wat voor matrix je gevangen wordt gehouden. Hoe jij jezelf laat leiden door alles buiten je.

Vastlopen in de maatschappij door ziekte en labels

Ik ben het in ieder geval echt zat en ik zal er ALLES maar dan ook echt alles aan doen om de wereld te veranderen. En dat begint bij mezelf. Ik werk keihard aan mezelf altijd! Ooit zat ik ook vast in de maatschappij en stikte ik van de pijn door fibromyalgie, kwam hierdoor in burnout en had depressieve klachten omdat ik me niet meer nuttig voelde in de maatschappij en viel uit. Anyways ik belande in het medische circuit, maar ik zal je vertellen dat ik daar nooit beter door ben geworden van al die rommel (lees medicijnen) niet.

Een luisterend oor en WEER LEREN VOELEN in mijn lijf dat is wat mij van alle pijn en ellende heeft af geholpen, maar zeker geen pillen en oppervlakkig gelul over hoe shit mijn leven wel niet was. Nee hup naar de kern, overtuigingen weghalen, emoties er laten zijn, grenzen stellen, meer van jezelf gaan houden en gevoelens die oud zijn en pijn doen doorleven DAT heeft geholpen.

Waarom een ervaringsdeskundige het wel echt beter weet

Dus als je nu in de shit zit zoek dan hulp bij iemand die dezelfde shit heeft gehad als jij dan kom je pas echt verder. Zo iemand voelt tenminste wat jij voelt en kan je echt helpen, want die is eruit gekomen, zonder pillen! Nou ja goed ik ben dus zo iemand en ik kan je echt helpen natuurlijk Been there, done that zeg maar. 

Ik ben niet iemand die wetenschappelijk onderbouwde kennis heeft want dat is alleen maar hoofd kennis en wat zegt dat dan? Niks toch, ook een papiertje een diploma zegt niks over hoe goed iemand is in zijn vaardigheden. Ervaring dat telt, doorvoelen en doorleven dat telt. Niet de boekjeswijsheid, dat is mooi voor op een tegeltje maar het zegt alleen iets en je voelt er niks bij.

Wat vind jij hier als HSP nou van, ik ben erg benieuwd? Enneh weet dat voordat je een reactie typt alles wat je zegt op jezelf slaat, dus is het liefdevol of ga je azijnpissen 😉

Share This