Wow ik zit momenteel in een rollercoaster van het hart dat meer en meer open gaat. Het is een tijd waarin we beland zijn in meer en meer het hart openen. De zachte energie toelaten en durven voelen. Het hart volledig te openen voor en alles eruit te laten wat daar in jou niet meer hoort en wat jou niet meer dient. Als je los kan laten is er ruimte in het hart om alles binnen te laten wat jij wel heel graag wilt diep van binnen.

Liefde, warmte en verbinding dat is wat ons echt drijft 

De stroom van liefde is oneindig, maar we moeten hem wel durven te ontvangen en dat kan alleen als je durft om je hart weer opnieuw te openen

Verdien ik liefde? dat is een vraag die me vaak bezig heeft gehouden. De laatste jaren waren het pittige jaren. Jaren waarin ik alleen was en zonder relatie, jaren van alle ellende in mezelf loslaten, alles wat mij niet meer diende los te laten. Pijnlijke momenten uit het verleden weer aan laten raken, waardoor ze gevoeld werden en los mochten.

Dit heeft veel bloed, zweet en tranen gekost, het was echt hard werken, innerlijk werk ik pijnlijk, omdat er veel dingen in een mens aanwezig zijn die pijn doen en zijn opgeslagen.

Dingen die we niet willen aankijken, niet willen voelen en als een bal onder water proberen te houden. Dit is doodvermoeiend kan ik vertellen. Leven wie je niet bent, zijn hoe je niet bent. Ik deed het jarenlang en nu nu ben ik erdoor heen. Echt alles aangekeken wat er zit. Elke onzekerheid.

Ben ik wel goed genoeg?
Ben ik wel slim genoeg?
Doe ik wel genoeg?
Verdien ik dit wel?
Kan ik dit wel?
Waarom trek ik dit soort mensen toch steeds aan?
Waarom lukt het mij niet om volledig happy te zijn?
Waarom, waarom, waarom

Allemaal keihard oordelen en vervelende herhalende patronen en vragen die me ooit bezig hielden en sommige nog maar ik weet dat het onzin is en ik weet ook dat mijn hoofd soms met me aan de haal gaat.

Helemaal oke, maar doorzie het nu allemaal. Mijn ego is mijn grootste vriend nu, hij regeert mij niet meer, we zijn vrienden en hij hoeft mij niet meer te beschermen, omdat ik nu geleid wordt door mijn Ziel. De grote roep van het leven.

Dat wil niet zeggen dat ik nooit meer pijn of verdriet voel of dingen die ik ook liever niet voel, maar ik ga het aan. Ik loop er niet voor weg. Het enige wat hoeft is volledig zijn met wat er is. En dat werkt voor jou ook zo. Als dat pijn is ga dan zitten met je pijn, als dat verdriet is ga dan zitten met je verdriet en durf het toe te laten.

Het maakt je juist sterk als je erdoor heen gaat. Het zal daarna lichter voelen. Je hart raakt letterlijk pijn kwijt, daar gaat heel het leven over in mijn beleving. Ontkrampen van het pijnlijke hart zodat jij je vrij kan voelen.

Zodra je je hart echt durft te openen en alles eruit laat wat daar niet hoort, zal je merken dat er meer ruimte komt om liefde toe te laten. Liefde voor jezelf, liefde voor de ander en zal je hart zich weer vullen met vuur. Passie zoals dat bedoeld is. Als jouw hart nog dicht zit kan jij nooit passie voelen en leef je dus ook niet echt. Dus leer weer hoe het is om echt te voelen. Diep intens geluk kan je alleen voelen als je ook diepe pijn kent en hebt gevoeld.

En kan je dit nog niet zo goed, omdat je zo vaak gekwetst bent of je hier nog hulp bij nodig hebt. Vraag dan hulp, lucht je hart bij wie je voelt dat het kan en in alle veiligheid.

Mijn missie op aarde is om mensen hun pijn weer te laten doorvoelen zodat ze naar hun kern kunnen. Het hart te openen hun hart te ontlasten van pijn. Ze naar hun diepste Zelf te brengen zodat ze zichzelf weer kunnen en durven voelen diep van binnen en daardoor meer rust en liefde ervaren.

Wat mij hierin heeft geholpen is Zelfliefde stap 1 Ga weer naar jezelf en voel je hart, leg je handen erop en ga er gewoon naar toe ademen. Meer niet. Doe dit elke dag 10 minuten en je zal verschil gaan merken. Ben dankbaar voor jezelf en alles om je heen ook al is dat soms nog niet wat jij precies wilt. Schrijf elke dag 3 dingen op waar je dankbaar voor bent al is het nog zo klein. Alles begint klein en groeit vanzelf als je er liefde en aandacht aan geeft

Als je graag een powersessie of een lucht je hart sessie wil stuur dan even een email via info@kristelvanlieshout.nl Inmiddels kan ik echt zeggen dat ik continu mensen hiermee help. Vaak hooggevoelige en sensitieve mensen die veel hartzeer dragen van zichzelf en ook van anderen omdat ze dat als een spons opzuigen. Loslaten en doorleven van oud zeer helpt hier enorm voor. Je wordt er ook een fijner mens van en veel dankbaarder waardoor alles meer gaat stromen.

Dikke knuffel voor jou en je gebroken, gekwetste, verdrietige hart  Wees lief voor jezelf vandaag want dat verdien je zo mooie Ziel 

Share This