Je bent een sensitieve ondernemer en onderneemt al een tijdje maar je raakt steeds van je pad. Je verveeld je snel en vindt echt alles leuk, maar door alle keuzes en opties raak je steeds het overzicht kwijt en stagneert je groei.

 Of je bent een sensitieve persoon en van plan te gaan ondernemen alleen weet je niet precies hoe en wat. Jij raakt steeds je focus kwijt en kan eigenlijk ook maar steeds geen keuzes maken die ook echt goed bij jou passen.

Doe dan mee aan de 5-daagse training Find Your Inner Guru And Find Your Life Purpose.

Wat nou als ik je in 5 dagen leer hoe jij een begin maakt om echt dieper in jezelf te zakken. Hoe jij je eigen guru in jezelf vindt. En hoe dit leidt naar het pad waar jij heen mag, zonder dat jij steeds vastloopt in je denken en alle keuzes waar je niet uit komt. Je gaat ervaren hoe het is om gewoon volledig in jezelf te zijn en en te voelen waar je heen mag. Leer meer vertrouwen op jezelf.

Zodat jij….
Je focus beter leert houden
Betere keuzes kan maken
Niet alleen weet, maar ook voelt waar je heen kan, wil en mag
Je krachtiger voelen en uiten
Meer in flow komt en leert waar je stagneert

Klinkt dat als muziek in je oren, bestel dan nu deze online training.

Want nu weet je 1 ding: wat je doet verloopt niet zo volgens het plan dat je in je hoofd had, want jij bent niet helemaal tevreden met hoe je leven en business nu lopen en je wilt nu eindelijk wel eens weten waar je heen wil en wat jouw unieke pad is en vooral leren hoe je dat kan bereiken als sensitieveling.

Ter ondersteuning van je processen in deze training zitten er ook nog 5 samples met essentiële oliën bij die niet alleen super lekker ruiken, maar ook helpen om diepe emoties en gevoelens omhoog te halen en ook te verankeren.

Ze werken mega krachtig en de geur brengt je gelijk terug naar een bepaalde staat van ‘zijn’ die we gaan verankeren met olie en die het jou makkelijker maken op je pad te blijven.

Meld je nu aan en ontvang de volledige Find Your Inner Guru challenge inclusief alle kennis, affirmaties, oefeningen en 5 mega krachtige olie samples voor maar 47 euro ex btw.

Share This