ervaringen 

van ambitieuze

sensitieve  ondernemers 

 

 

 

 

 

Ik heb een doorbraaksessie beleefd bij Kristel. Verwachtingen had ik niet.

Ik was nieuwsgierig voor wat er zou gebeuren. Nou, er is een hoop gebeurd en dat in 2 uur tijd. Kristel voelt intuïtief zo sterk aan waar de kern zit. Ongelofelijk wat het met mij heeft gedaan. En dat na tig psychologen en therapeuten. Jammer dat Kristel niet eerder op mijn pad is gekomen. Ik ben Kristel enorm dankbaar en kan Kristel zeker aanbevelen. Ze is niet alleen ontzettend goed in wat ze doet, maar is gewoon ook een ontzettend tof mens. Ze is enthousiast, bevlogen en doortastend.

Karen Beal

HSP Coach

Zojuist een hele mooie sessie gehad met Kristel. Kristel voelde super goed dat er iets speelde waar ik mee bezig ben en ook in verstrengeld ben geraakt. Ze wist in no time naar de diepte te gaan met me en ze heeft me ook tools gegeven zodat ik er verder mee kan. Kristel observeert heel scherp. Wat ik zo mooi vind aan Kristel van Lieshout is dat zij een groot plaatje heeft in haar hoofd, of te wel visie heeft wat wij als samenleving/ondernemers nodig hebben. Ik herken dat en dat is een hele grote kracht. Niet denken vanuit dualiteit maar vanuit eenheid. Super bedankt Kristel! Heel veel liefs, Gerry ❤️🙏😇
Gerry van Denken

Coach/Trainer/Spreekster, Van Denken naar Voelen

Kristel is een energieke en krachtige coach met humor. Dat is fijn want ik was vooraf een beetje bang dat het te ‘zweverig’ zou zijn, maar dit was niet het geval. Kristel staat met beide benen op de grond en heeft het vermogen met energie te werken. Ik voelde een enorme klik met haar en heb me altijd vertrouwd en op mijn gemak bij haar gevoeld. Ze is behulpzaam en luistert goed naar wat je nodig hebt. De oefeningen die ze bedacht tijdens de sessies waren bijzonder en onbeschrijflijk. Ik voelde van alles stromen in mijn lichaam. Goed besef om te zorgen dat ik minder blijf vastzitten en malen in mijn hoofd en meer ga voelen in mijn lijf.
Sabrin Ghazal

Ik heb een doorbraaksessie via Skype van Kristel gehad juist op een punt waar ik zelf helemaal was vast gelopen. Precies het juiste moment dus. Door de sessie met Kristel kwam ik weer helemaal tot rust en terug bij mezelf waardoor ik weer nieuwe stappen kon maken. Zeker een aanrader!
Janneke Zijderveld

De Ruitercoach voor ambitieuze dressuurruiters, Ruiterbewust

In de afgelopen jaren heeft Kristel mij een aantal keer gecoacht. Naast dat ze mij altijd heel serieus neemt, helpt haar enthousiasme en onbevangenheid mij, luchtiger met mijn thema’s om te gaan. Een grote stap voor mij.
Hans Knetsch

Coach en eigenaar bij Groei – Én

Kristel is een enthousiaste vrouw die veel kennis in huis heeft. Haar enthousiasme is enorm aanstekelijk! Kristel heeft mij geholpen met het analyseren van mijn dromen. De hoofdlijnen kon ik zelf wel bedenken, maar door de vragen die ze stelde, kwam ik tot de diepere kern. Enorm verhelderend! Daardoor kon ik weer stappen zetten in mijn leven.
Susanne Staal

Verbindingscoach en eigenaar bij Susanne Staal

Ik heb bij Kristel een challenge gevolgd. Kristel gebruikt geen boekjeswijsheid maar echte kennis. Iemand die zelf geen uitdaging uit de weg gaat en met de juiste vraag op het juiste moment je een laagje dieper laat kijken.
Evy van Engelen

Coach en eigenaar Intenz

Jaaa, Kristel laten we die HSP POWER sessie maar gewoon doen!*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

Share This