DEEP HEALING BIZZ TRIBE

Ben jij een sensitieve spirituele coach of therapeut heb je het gevoel dat je goud in handen hebt, maar voel je je niet volledig gezien en blijft het echte succes uit?

Denk je ook regelmatig waar doe ik het nog voor en waarom komt er nog niet genoeg geld binnen?

In de Deep Healing Bizz Tribe gaan we een jaar lang samen aan de slag om jou en je business te boosten!

Ga voor goud!

HERKEN JE DIT?

Q

Je bent goed in wat je doet, maar je loopt vast, omdat je de flow niet kan behouden?

Q

Je weet dat je met je gevoel en intuïtie wil ondernemen, maar je hebt moeite om het om te zetten in verkoop, want je wil niet opdringerig over komen

Q

Je voelt je vaak eenzaam als ondernemer en niet gesteund/begrepen door je omgeving, waardoor je overal alleen voor lijkt te staan

Wat kunnen wij voor jou hierin betekenen?

Kristel van Lieshout

 

 

Manja Op den Camp

Wij zijn Kristel en Manja en hebben zelf ook flink geworsteld in ons leven en business om te komen waar we nu staan. Onze gezamenlijke missie is om sensitieve spirituele ondernemers zoals jij te helpen dieper bij zichzelf te komen en om jou op elk gebied van je leven vrij te maken, zodat jij zowel het beste uit jezelf als uit je business kan halen zonder al dat geworstel.

Wij werken vanuit onze eigen praktijken als healers en coaches en hebben allebei ervaren we de impact van essentiële oliën in onze energetische en emotionele processen. We hebben deze krachtige plant teachers dan ook volledig geïntegreerd in ons dagelijks leven en in onze business. We hebben nu een uniek concept bedacht waarin we onze krachten hebben gebundeld.

Hieruit is de Deep Healing Bizz Tribe geboren, het is een co-creatie van alle krachten die we samen hebben en we hebben hiermee een vangnet gecreëerd, zodat je volledig kan zijn wie je bent ook als je het even niet meer weet. We werken holistisch, omdat we erachter zijn gekomen dat je blokkades op groei niet maar op 1 vlak in je leven hebt, maar dat het dieper zit en op 5 vlakken kan vastzitten (mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch en fysiek)

 

De Deep Healing Bizz Tribe is iets voor jou als je:

A

Verlangt naar geluk, balans en overvloed in je leven waarin jij volledig jezelf kunt en mag zijn en daarmee een succesvolle business opbouwt.

A

Op een authentieke manier wilt leren ondernemen en zowel jezelf en je diensten in de spotlight te zetten. En bereid bent onze oliën je hierbij te laten ondersteunen. We focussen op jouw uniekheid en jouw eigen manier van werken.

A

Je intuïtie wilt versterken en inzetten zodat het voor jou gaat werken en jij moeiteloos kan leven en ondernemen

A

Klaar bent met worstelen en open staat voor inzichten over jezelf en hoe je maximale groei kan behalen.

A

De essentiële oliën in je dagelijks leven wil gebruiken bij emotionele processen en overal voor kan inzetten. Misschien wil je zelfs graag leren om deze producten te integreren in je praktijk.

A

Jouw (money) mindset wilt veranderen en niet meer vanuit tekorten wilt denken, maar vol vertrouwen, passie en energie je business wil doen.

A

Voelt dat dit nu jouw tijd is om in je grootste zelf te gaan stappen en je licht te verspreiden. Ook al is het spannend of weet je nu nog niet wat je precies te doen hebt!

HOLISTISCH ONDERNEMEN

BOOST JEZELF!
BOOST JE BUSINESS!

De Deep Healing Bizz Tribe staat voor 100% regie en eigenaarschap over je leven, je gezondheid en je business. Wij ondersteunen je in je self-healing transformatiereis en helpen je om – vanuit jouw vrouwelijke energie – de innerlijke leider in jezelf te ontdekken en te versterken.

Vrijheid en overvloed in Love, Life, Bizz & Body!

Als jij bereid bent om de regie in handen te nemen en je comfortzone te stretchen om jouw eigen succes neer te zetten dan…

Ga je telkens een laagje dieper.

Houd je de focus op de ontwikkeling van jezelf en je business.

Leer je werken met essentiële oliën als tool en gebruik maken van allerlei andere methodieken om diep in jezelf te belanden en meer te voelen wie je bent en waar je heen wilt.

Leer je hoe je jouw energie kan verhogen en hoog kunt houden.

Leer je hoe je jouw grootste potentieel en passie naar boven kunt halen en in kunt zetten.

samen groeien

Dit krijg je als lid van de Deep Healing Bizz Tribe

12 live Tribedagen

Tijdens deze Deep Healing Bizz Tribe livedagen wordt een verdiepingsproces in gang gezet. Deze kunnen fysiek of online live plaats vinden

t.w.v. € 3000,-

1-op-1 Groepscoaching

Dit is 1-op-1 coaching die wordt gedaan in de wekelijkse masterclass.

t.w.v. € 1200,-

Alle masterclasses

Gegeven door Kristel en/of Manja en co-trainers 

t.w.v. € 1000,-

challenges

Meerder keren per jaar gegeven door Kristel.

Met krachtige meditaties en clearings

twv €1000,-

Supportgroep op whatsapp

met gelijkgestemden die in de Deep Healing Bizz Tribe zitten.

De waarde hiervan is oneindig, want een vangnet is onbetaalbaar!

maandelijkse Itovi scan

deze geeft je inzicht geeft in welke oliën en supplementen je maandelijks nodig hebt om jezelf gezond te houden.

t.w.v. € 300,- euro

(totaal 12 scans)

BONUSSEN

Human Design Reading

zodat je weet wat je blauwdruk is, wat je autoriteit in jezelf is en hoe je beslissingen kan nemen die voor jou en je bizz gezond zijn.

t.w.v. € 75,-

Toegang tot de Deep Healing Academy

Inclusief een training ’10 basis oliën’.

Alle e-books

waar we mee werken

De totale waarde van alles wat is inbegrepen is meer dan 8000 euro! 
En jij investeert in een heel jaar maar ongeveer de helft!

Mooier kunnen we het niet maken, wel krachtiger met zijn allen!

 

Met 2 tot 4 klanten per maand verdien je jouw investering al terug en groeit je inkomen al flink!

Je wordt getraind door:

Kristel van Lieshout

Businesshealer en oprichter en eigenaar van de Deep Healing Bizz Tribe 

Podcast owner HSP Life and Bizz voor gave gesprekken over ondernemen voor sensitieve, spirituele ondernemers

 

Manja Op den Camp

Coach/healer voor (startende) sensitieve ondernemende vrouwen

In de afgelopen 10 jaar hebben Kristel en Manja samen meer dan € 50.000,- geïnvesteerd in persoonlijke, spirituele en business ontwikkeling en hun eigen innerlijke patronen doorbroken en bijbehorende struggles opgeruimd. Hiervoor hebben zij gedegen opleidingen, trainingen en workshops gevolgd. Een ton aan boeken gelezen en alles geïntegreerd in hun leven en business.

Kristel heeft een holistische HBO opleiding tot psychosociaal begeleider gevolgd en vele succesvolle top business coaches gehad zoals Veronique Prins “de kick-ass businesscoach”, Maartje Koper, “de wet van aantrekkingsexpert” en Simone Levie “online businesscoach”. Het mooie is dat Kristel zowel het business stuk met verschillende strategieën kent als wel het ondernemen vanuit een spirituele kant. Het nieuwe vrouwelijke ondernemen vanuit flow en afstemming vanuit het hart. Dit onderbouwt met magische marketing en doTERRA als basis geeft je business vleugels. Kristel is in de Human Design een generator en de drijvende kracht achter dit businessconcept.

Manja heeft diverse opleidingen gevolgd tot energetische healer, transformatie en teamcoach. Manja werkt holistisch en intuitief en heeft heel veel ervaring in de netwerkmarketing. Manja heeft naast haar baan als coördinator al jarenlang haar eigen praktijk “BijManja” waar ze sensitieve ondernemende vrouwen begeleid naar een gelukkig en gezond leven met een goedlopende business. Ze is een projector in de Human Design en stuurt alles in goede banen, Manja is een ster in aanvoelen en handelen naar wat er praktisch moet gebeuren 

Bij elkaar bieden deze 2 toppers ongelooflijk veel waarde, zodat jij kan groeien en alles leren wat zij ook leerden!

Saskia van der Leij

Flitsendbeeld Fotografie

Ik ben heel dankbaar dat ik me bij de Deep Healing Tribe heb aangesloten. In deze tijd van haast, stress en drukte vergeet ik heel vaak voor mezelf te zorgen. Elke maand een bijeenkomst is echt heel waardevol voor mij.

Kim Harteveld

Coach bij Ixi-me

De openheid, veiligheid en de kwetsbaarheid die deze dames brengen is bijzonder. Er is veel aandacht voor wie jij bent, waar je staat en wat je nodig hebt. En dat vertaald naar en in combinatie met de juiste olie.

Daarnaast ook veel ruimte voor plezier en luchtigheid.En deze combi is heerlijk!

FAQ over de Deep Healing Bizz Tribe

Wat maakt jullie jaarprogramma zo bijzonder en anders dan wat er al op de markt is?

Wij bundelen onze krachten en hebben heel veel kennis en kunde in huis. In het programma gaan we kijken naar je allerdiepste pijnen en overtuigingen die je groei stagneren. We ondernemen holistisch en kijken niet alleen naar mindset of strategie, nee we gaan veel dieper. We halen je root cause van stagnatie naar boven, dus dat wat jou echt tegenhoudt om te groeien. We turnen jouw grootste angsten en pijn om naar jouw grootste krachten. We helpen je staan en bouwen en als je valt vangen we je met veel liefde op.

Alleen met een businessplan en een strategie kom je er niet namelijk weten wij uit ervaring

Je moet echt weten wie je bent en waar je voor wilt gaan staan en wat jij te brengen hebt in deze wereld en daar helpen we je mee. Daarnaast werken we met het nieuwe ondernemen en vrouwelijk leiderschap.

Daar waar de meeste businesscoaches stoppen gaan wij door totdat het lukt. We zijn er voor je en laten je nooit vallen, omdat je bij ons geen nummer bent, maar een uniek mens die authentiek ondernemen hoog op zijn of haar prioriteitenlijstje heeft staan.

Zelf hebben wij erg veel businesscoaching gehad en uitgevogeld wat wel en niet werkt, zodat jij niet meer zoveel hoeft uit te zoeken of hoeft te experimenteren, mag natuurlijk wel ;).

Waar vinden de sessies plaats?

Alle sessies vinden plaats in onze besloten Facebook groep en via Zoom.

De Deep Healing Bizz Tribe Facebook groep is ingericht door middel van ‘eenheden’, die samen een archief vormen. Door gebruik te maken van deze eenheden en hashtags kan je gemakkelijk video’s en onderwerpen terug vinden. Ongeacht het moment dat je aanhaakt, kun je alle eenheden als ‘modules’ volgen.

Wat zijn PV’s?

PV’s zijn product volumes waar doTERRA mee werkt. Dat is het aantal punten dat je krijgt bij aanschaf van een product. De PV van elk product staan vermeld bij het product in de shop.

Bijvoorbeeld je bestelt een Wild Orange olie en die kost €11,00 dan is dat 11,50 PV. 

Hoe zit dat met die PV en waarom betaal ik jullie gedeeltelijk in PV?

Als je producten bestelt bij doTERRA, krijg je per product een soort spaarpunten. Een maandelijkse bestelling van 100PV, kost je iets meer dan 100 euro (dit wordt persoonlijk uitgelegd bij je intake!).

Met dit concept steek je ongeveer 2/3 van je investering weer terug in jezelf en je eigen business. Wij vinden het belangrijk dat jij de producten gaat leren kennen, voelen en ervaren, zodat je eigen processen sneller en dieper gaan en zodat jij ook je eigen klanten ermee kan behandelen. Wij staan ervoor dat je zoveel mogelijk in jezelf steekt.

Waarom moet ik dan 100PV per maand bij doTERRA bestellen?

Dit aantal is gebaseerd op het business en compensatieplan van doTERRA, wat je hier kan inzien.

Vanaf 100PV ben je een builder in doTERRA en krijg je commissies en bonussen , omdat je goed werk verricht en doTERRA beloont mensen die hun producten delen, omdat je hier dan heel veel mensen helpt met hun gezondheid en welzijn.

Wat kan ik dan bij doTERRA bestellen?

Dit kunnen oliën, supplementen, gezichtsverzorging, welnessproducten of schoonmaakproducten zijn. Je kunt deze zelf gebruiken en dagelijks toepassen om jou in je processen te ondersteunen. Ook kun je de producten inzetten in je praktijk.

Waarom betaal ik 50 euro ex btw elke maand voor deze tribe?

Met het geld wat we hiervan binnen halen betalen we uiteraard de live locatie en verzorgen we alle materialen, masterclasses en masterminds voor jullie, zodat wij er ook wat aan verdienen, want in een business moet natuurlijk ook winst gehaald worden. Maar weet dat het grootste gedeelte van het geld terug in de business en community gaat om jullie en ons hele team te helpen groeien en natuurlijk ook omdat onze schoorstenen ook moeten roken ;-).

Ik heb nog geen business, maar wil er wel een. Kan ik dan ook mee doen

Ja dat kan zeker, we gaan dan met je meedenken wat voor jou een geschikte business kan zijn en maken samen met jou een plan hoe jij het beste je business kan starten.

Ik heb al een succesvolle business, waarom zou ik dan meedoen?

Je komt in een groep ondernemers die gelijkgestemd zijn qua energie, holistisch willen ondernemen en meer impact willen maken met hun onderneming. Daarnaast ga je ook flink aan je eigen ontwikkeling werken zowel op emotioneel, relationeel, mentaal, energetisch, spiritueel en fysiek vlak. Net wat jij nodig hebt, dus het gaat niet alleen om business in deze tribe.

Kan ik na een jaar gewoon maandelijks doorgaan in deze tribe?

Jazeker kan dat zolang je 100PV per maand besteld en 50 euro per maand betaald mag je in deze bizz tribe blijven en groepscoaching blijven ontvangen.

Share This