Thanx voor de aanvraag van de HSP POWER sessie via Zoom of live!

Je krijgt een mail ter bevestiging. Heb je deze niet binnen 10 minuten in je mailbox, check dan voor de zekerheid je SPAM mailbox.

Heb je hotmail? dan komt hij in je ongewenste mailbox binnen check deze even!

En dan heb ik NOG iets leuks voor je en dat is mijn gratis facebookgroep 🙂

Wil jij gelijkgestemde hsp ondernemers ontmoeten ?

Sluit je dan ook gratis aan bij   

“De Ambitieuze Hooggevoelige Missie Ondernemer”

Deze groep is voor overenthousiaste HSP ondernemers die meer diepgang, zingeving en zoeken naar bezield ondernemen vanuit de kern.

Hierdoor krijg je een netwerk met gelijkgestemden en kun je elkaar helpen en motiveren op weg naar je grote missie en hoef je je niet meer alleen te voelen.

Naar de facebook groep

Deze groep is speciaal voor Ambitieuze Hooggevoelige Missie Ondernemers zoals jij die heerlijk enthousiast, open, eerlijk, energiek, strong willed en gewoon anders is dan de massa en een grote missie heeft. Die op zoek is naar diepgang en het claimen van je eigen plek op deze aarde en haar Zielsmissie wil ontdekken of al weet maar deze in de wereld wil neerzetten.

 

Waarvoor ben je hier en waarom ben je een HSP of liever gezegd een 5e dimensie mens?

Wil je thuis komen en gelijkgestemden ondernemers ontmoeten met veel ambities en samen met anderen echt helemaal gaan voor groei en alles delen waar je tegenaan loopt en in een groep zijn waar jij gewoon kan zijn wie je werkelijk bent. Dan zit je hier goed! Voel je welkom en voel je thuis <3

Vanuit authentieke kracht, leren leven en werken en je business opbouwen vanuit je intuïtie en gevoel dat is waar ik voor sta!

In deze groep gaat het vooral om delen met elkaar en elkaar te inspireren. De kracht van HSP in te leren zetten in je leven en bizz.

Ik deel hier tips, links naar mijn podcasts, fb lives, inspirerende interviews met o.a de beste business coaches en andere inspirerende mensen met een mooi verhaal, om zo mijn kennis en ervaring met jou te kunnen delen. Wat je deelt wordt meer en hier kunnen we elkaar steunen om nog krachtiger te worden en doen wat we te doen hebben op deze mooie aarde. Het zal gaan over:

Persoonlijke ontwikkeling
Hooggevoeligheid
De nieuwe tijd
Verbinding
Spiritualiteit
Intuïtieve ontwikkeling
Je zielsmissie
Werken vanuit je hart
Diepgang
Zingeving
Zelfliefde
Verbinden met je eigen kern
Bewuster leven

Ik ben zelf Businesshealer en heb in de afgelopen jaren diepgaande helende processen doorlopen die ervoor gezorgd hebben dat ik mijn missie om meer liefde en licht in de wereld te brengen ook echt kan dragen. Ik help bewuste ambitieuze, ondernemende hooggevoelige ondernemers zoals jij om beter met hun hooggevoeligheid om te gaan en vanuit hun kracht te leven en om hun zielsmissie te leven en hun bizz vanuit intuïtie en gevoel te runnen en naar een next level te tillen. Mijn missie is dan ook meer licht in de wereld brengen en dat kan alleen als je zelf meer licht gaat uitstralen en jezelf heelt van binnenuit naar buiten. En ik voel heel sterk dat we samen sterker zijn dan alleen, dus voel je vrij en sluit je aan als je voelt waar ik voor sta en het resoneert met jou 🙂

Wil je meer over mij persoonlijk weten kijk dan mijn video op www.kristelvanlieshout.nl/kristel

Share This